Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Balıkesir Ticaret Borsası İftar Yemeğiyle Bir Araya Geldi

Balıkesir’de Birlik Vurgusu Balıkesir Ticaret Borsası, geleneksel iftar yemeğini düzenleyerek

Balıkesir’de Birlik Vurgusu

Balıkesir Ticaret Borsası, geleneksel iftar yemeğini düzenleyerek iş dünyasını ve protokolü bir araya getirdi. İftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Demokrat Parti Milletvekili Haydar Atıntaş, Balıkesir Bağımsız Milletvekili Burak Dalgın, Balıkesir Alay Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Gündoğdu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki gibi önemli isimler katıldı.

Yoğun Katılım

İftar programına borsa üyeleri ve çok sayıda davetli de iştirak etti. Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte programa katılan misafirlerle yakından ilgilenerek keyifli bir ortam oluşmasını sağladı. Bigadiçli iş insanı ve aynı zamanda Ticaret Borsası yöneticisi Mustafa Ertem de davetlilerle birebir görüşmeler yaparak programın samimiyetine katkıda bulundu.

Ramazan Bayramı Dilekleri

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çetin, “Bugün sizlerle bir araya gelerek birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu iftarımızın yanı sıra yaklaşan Ramazan Bayramı’nın milletimize, şehrimize huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Teşekkür ve Sohbet

Programın sonunda Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin ve yöneticileri, katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür etti. İftar yemeği, samimi sohbetlerle son buldu. Etkinlikte, Balıkesir ekonomisi ve iş dünyasının geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

    • Etkinliğe birçok siyasi ve bürokratik isim katıldı.
    • Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, Ramazan Bayramı dileklerini iletti.
    • İftar yemeği, katılımcılar arasında güçlü bir bağ kurulmasına olanak sağladı.

  Kaynak : Haber Merkezi