Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
kurban bayramı ilan bandırma web tasarım

Marmara’da Balıkçılar Toplandı: Talepler Masaya Yatırıldı

Marmara’da su ürünleri sektörü buluştu! Av yasakları, sorunlar konuşuldu. Sektörün geleceğine dair detayları öğrenmek için tıklayın!

Marmara'da su ürünleri sektörü buluştu! Av yasakları, sorunlar konuşuldu. Sektörün

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleştirilen toplantıda, su ürünleri alanındaki avlanma kısıtlamaları, serbest av dönemleri ve balıkçıların karşılaştığı güçlükler masaya yatırıldı.

Marmara İlçesi Su Ürünleri Kooperatifi’nin ev sahipliğinde, sektör temsilcilerinin iştirakiyle balıkçılık sektörüne yönelik bir bilgilendirme toplantısı tertip edildi.

Toplantıya, Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdinç Çavuşoğlu ve Su Ürünleri Mühendisi Murat Küçük de katılarak balıkçılarla doğrudan iletişim kurdu.

Söz konusu etkinlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu doğrultusunda yürürlüğe koyduğu av yasakları ve serbest avlanma zamanları hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi. Balıkçı reislerinin sektörde karşılaştıkları zorlukların da konuşulduğu toplantıda, olası çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Yetkililer, balıkçıların istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek kayıt altına alırken, sektörün daha verimli bir şekilde gelişmesine yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Bu toplantının, balıkçılık faaliyetlerinde eşgüdümün güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

  Kaynak : Haber Merkezi