Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

MHP Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç’ın Düğün Töreni Renkli Anlara Sahne Oldu

MHP’li Arif Kılıç’ın Evlilik Töreni Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturdu

MHP’li Arif Kılıç’ın Evlilik Töreni Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturdu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç, Selinay Şenol ile düzenlenen görkemli bir törenle hayatını birleştirdi. Erdek Yat Otel Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün, siyaset ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.

 

Protokol ve Davetlilerden Yoğun Katılım

 

Düğün törenine MHP camiasının yanı sıra Erdek Kaymakamı Hasan Göç, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç katıldı. Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Erdek Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Özgen ile çevre ilçelerden geçmiş dönem ve mevcut Ülkü Ocakları Başkanları da törende hazır bulundu.

 

Aileler Misafirlerle Yakından İlgilendi

 

Erdek İlçe protokolünden geniş bir katılımın gözlendiği gecede, Kılıç ve Şenol aileleri misafirlerini kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Renkli ve duygusal anların yaşandığı düğün, hem aileler hem de davetliler için unutulmaz bir geceye dönüştü.

 

 

    • MHP Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç’ın düğününe siyaset ve iş dünyasından geniş katılım

 

    • Erdek Yat Otel Düğün Salonu’nda gerçekleşen tören renkli anlara sahne oldu

 

  • Protokol üyeleri ve aileler misafirlerle özel olarak ilgilendi

 

 

Bandirma.com.tr olarak Arif Kılıç ve Selinay Şenol çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

  Kaynak : Haber Merkezi