Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Kaymakam Engin Aksakal’dan Geri Gönderme Merkezi’ne Ziyaret

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve ilçe protokolü, Balıkesir Geri Gönderme Merkezi\’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve ilçe protokolü, Balıkesir Geri Gönderme

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, beraberindeki ilçe protokolü ile birlikte Balıkesir Geri Gönderme Merkezi\’nde sürdürülen faaliyetleri yerinde inceledi.

Kaymakam Aksakal\’a, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Durna ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Osman İmren eşlik etti. Ziyaret sırasında, merkezin işleyişi hakkında yetkililerden kapsamlı bilgiler alındı.

Görüşmelerde, güvenlik ve sağlık hizmetlerinin işleyişi detaylı bir şekilde değerlendirildi. Ayrıca, merkezin faaliyetlerinin ilgili kurumlarla uyum içinde yürütülmesi konuları üzerinde duruldu. Bu inceleme ziyaretinin, kurumlar arası iş birliğini güçlendirmeye önemli katkılar sağladığı ifade edildi.

  Kaynak : Haber Merkezi