Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
kurban bayramı ilan bandırma web tasarım

Göksel Karlahan’dan Yazgülü Aldoğan Tepkisi

AK Parti Bandırma İlçe Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan, Soma

AK Parti Bandırma İlçe Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan, Soma maden faciasında hayatını kaybedenler için ”Onlar ne şehit ne gazi. Kar yoluna gitti Niyazi” diyen Posta Gazetesi Yazarı Yazgülü Aldoğan’a tepki gösterdi.

Aldoğan’ın ölüm üzerinde istismar ve siyaset yaptığını öne süren KARLAHAN, “Yazgülü Aldoğan’ın bu yıl 25.düzenlenecek olan Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında 7 Haziran saat:18.30’da belediye nikah salonunda yapacağı söyleşiye AK Parti ve AK Partili meclis üyeleri olarak katılmayarak gerekli tepkimizi ortaya koyacağız” dedi.

KARLAHAN, CHP’li yerel yönetimden Soma’daki maden faciasını istismar eden ve facia üzerinden siyaset yapan Posta Gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan’ın söyleşi programını iptal etmesini istedi. KARLAHAN, statüleri ne olursa olsun, hiç kimsenin insanların acılarını siyasi emelleri için kullanmaması, faciayı istismar ederek ölü seviciliğe ve fırsat cin gözlüğüne soyunmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

  Kaynak : Haber Merkezi