Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Bandırma’da Otoparktan Çıkış Zorluğu Çözüm Bekliyor

Balıkhane önündeki otoparktan çıkış saatleri, özellikle 16.00-19.00 arasında tek gişe nedeniyle uzuyor. Çıkışınızı hızlandırmak için erken gelin!

Balıkhane önündeki otoparktan çıkış saatleri, özellikle 16.00-19.00 arasında tek gişe

Balıkhane önündeki otoparktan çıkış saatleri, özellikle akşam saat 16.00 ile 19.00 arasında, sürücüler için adeta bir eziyete dönüşüyor. Bu saat diliminde yalnızca bir adet ödeme gişesi mevcut olduğundan, birçok araç sahibi otoparktan çıkmak için 15 hatta 20 dakikayı bulan bir süre beklemek zorunda kalıyor. Sürücüler, çıkış süresinin kısaltılması adına en azından bir gişe daha açılması gerektiğini vurguluyorlar.

Sıra Beklemek Zaman Kaybı

Yaklaşık 300 aracın park edebilme kapasitesine sahip olan bu otoparkta, sadece tek bir çıkış gişesinin olması dikkat çekiyor. Uzayan kuyruklar, sürücüler için büyük bir zaman kaybı yaratıyor ve bekleme süresinin sıkıntılı bir duruma dönüşmesine neden oluyor. Bu nedenle, otopark yönetiminden acilen bir yeni ödeme gişesi açılması talep ediliyor.

HABERİN İÇİNDEN

Otoparkta çıkışa hazırlanan araçların bir ucu Kristal Cafe önünde, diğer ucu ise 200 adım ötedeki ödeme gişesinde yer alıyor. Çoğu zaman bu mesafeyi on dakikada ya da bazı durumlarda on beş dakikada almak mümkün olabiliyor. Önemli anlarda, Kristal Kafe yakınındaki giriş kapısından giren bir ambulans, diğer kapıdan çıkmakta zorlanabiliyor.

Erdem ÖZCAN

  Kaynak : Haber Merkezi