AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı, Babalar Günü’nde huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan ve yönetim kurulu üyeleri, Babalar Günü vesilesiyle huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Bu ziyarette, huzurevi sakinleriyle keyifli sohbetler edilerek Babalar Günü coşkuyla kutlandı. Büyüklerin talepleri dinlenirken, anlamlı günde birlikte vakit geçirme fırsatı buldular.
Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan, “Hayatları boyunca kazandıkları tecrübeler, verdikleri emekler ve bizlere bıraktıkları değerli miraslarla toplumumuza ışık tutan büyüklerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyor; Babalar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.” şeklinde konuştu.
AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret, huzurevi sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Teşkilat üyeleri, büyüklerin toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurgulayarak, benzer ziyaretlerin süreceğini ifade etti.


