Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

AK Parti Bandırma Heyeti, Esnafın Beklentilerini Dinledi

AK Parti Bandırma, esnafın sesi oluyor. Sektör sorunlarını ve beklentilerini öğrenmek için Lokantacılar Odası’nı ziyaret etti. Detayları okuyun!

AK Parti Bandırma, esnafın sesi oluyor. Sektör sorunlarını ve beklentilerini

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan ve beraberindeki parti yöneticileri, Bandırma Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Hamit Levent Gürer’i makamında ziyaret ederek, yiyecek-içecek sektörünün bugünkü durumu ve esnafın güncel beklentileri hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, bölgedeki sivil toplum kuruluşlarıyla olan temaslarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede, İlçe Başkanı Göksel Karlahan liderliğindeki Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi üyeleri, Bandırma Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Sayın Hamit Levent Gürer’i ziyaret etti.

Gerçekleşen bu önemli buluşmada, yiyecek ve içecek sektörünün mevcut genel durumu detaylıca masaya yatırıldı. Esnafın karşılaştığı başlıca zorluklar, çözüm bekleyen talepleri ve gelecekten beklentileri üzerine derinlemesine değerlendirmeler yapıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yoğun olduğu bu ziyarette, aynı zamanda sektörün daha ileriye taşınmasına yönelik çeşitli stratejiler ve öneriler de paylaşıldı.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı’ndan yapılan resmi açıklamada, söz konusu ziyaretin oldukça verimli geçtiği vurgulandı. Ziyaret sırasında gösterdiği sıcak ve nazik ev sahipliği nedeniyle Oda Başkanı Hamit Levent Gürer’e içten teşekkürler iletildi. Ayrıca, Başkan Gürer’in yürüttüğü çalışmalarda ve gelecekteki projelerinde üstün başarılar dileği ifade edildi.

  Kaynak : Haber Merkezi