Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırma’da Açık Hava Sinema Akşamları Son Kez Perde Açıyor

Bandırma’da Açık Hava Sinema Akşamları Final Yaptı Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği

Bandırma’da Açık Hava Sinema Akşamları Final Yaptı

Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Sinema Akşamları etkinliği, bu akşam General Balcı Çamlığı’nda son kez perdelerini açacak. Etkinlik, sinemaseverlere unutulmaz yaz akşamları yaşattı.

Son Film: Ölü Mevsim

Bu akşam, yönetmenliğini Doğuş Algün’ün üstlendiği, Funda Eryiğit, Ege Yaşar ve Erdem Şenocak’ın başrollerini paylaştığı “Ölü Mevsim” filmi izleyicilerle buluşacak. Film, sinemaseverlere keyifli bir deneyim sunacak.

Etkinlik Detayları

* Tarih: 28 Ağustos Perşembe
* Saat: 20:30
* Yer: General Balcı Çamlığı

Bandırma Belediyesi, sinemaseverlere açık havada keyifli bir sinema deneyimi yaşatmak için bu etkinliği düzenledi. İzleyicilerin sandalyelerini alarak gelmeleri bekleniyor. Açık hava sinema keyfi, Bandırma Belediyesi tarafından hediye ediliyor.

Bandırma Belediyesi’nin bu yaz boyunca düzenlediği Açık Hava Sinema Akşamları, büyük ilgi gördü ve sinemaseverlere unutulmaz anılar yaşattı.

  Kaynak : Haber Merkezi