Balıkesir’de Meydan Gelen Trafik Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti
Balıkesir’in İvrindi ilçesi yakınlarında, Edremit
-
- Balya yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Kaza, Balya ve İvrindi yol ayrımında gerçekleşti.
Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Edinilen bilgilere göre, Ş.E. isimli sürücünün kullandığı otomobil ile bir süt tankeri çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluştuğu belirtildi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü Ş.E.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.
Olay Yerindeki Çalışmalar
Kazanın ardından bölgeye jandarma ve emniyet ekipleri de sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde kazanın nedenleri araştırılıyor. Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.
Trafik Güvenliği Uyarısı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarı yaptı. Özellikle hız sınırlarına riayet edilmesi, takip mesafesinin korunması ve hava şartlarına uygun sürüş yapılması gerektiği vurgulandı. Bölgede son zamanlarda artan trafik kazaları nedeniyle yetkililer, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
-
- Kaza, Edremit
- Balya yolu üzerinde İvrindi yol ayrımında meydana geldi.
-
- Olay yerinde hayatını kaybeden Ş.E.’nin kimliği belirlendi.
- Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
