Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Sındırgı’da Deprem Sonrası Normalleşme Çalışmaları Yerinde Denetlendi

Vali Ustaoğlu ve AFAD Başkanı Pehlivan, Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Ustaoğlu ve AFAD Başkanı Pehlivan, Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AFAD Başkanı Vali Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki ilgili kurum temsilcileri, Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremin ardından yürütülen yardım ve normalleşme çalışmalarını yerinde inceledi.

Koordineli Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Yetkililer, depremden etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması ve bölgedeki günlük yaşamın en kısa sürede normale dönmesi amacıyla sürdürülen faaliyetler hakkında detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaların seyri ve aşamaları ele alındı.

Yaşam Konteynerlerinin Kurulumu Hızla Devam Ediyor

İnceleme turu kapsamında Vali Ustaoğlu ve AFAD Başkanı Pehlivan, bölgede kurulumuna başlanan geçici barınma ünitelerini (yaşam konteynerlerini) de ziyaret etti. Yetkililerden kurulum süreçleri ve zamanlaması hakkında bilgi alan heyet, vatandaşların barınma sorununun çözümüne yönelik adımları denetledi.

“Tüm Kurumlarımız Sahada”

Devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurgulayan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, “Vatandaşlarımızın barınma, gıda ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için tüm kurumlarımız koordineli şekilde çalışıyor” ifadelerini kullanarak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğinin mesajını verdi.

  Kaynak : Haber Merkezi