Gönen Kent Konseyi yöneticileri, kent yaşamına katkı sunmak amacıyla GönenTV’de önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.
YEREL İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR
Gönen Kent Konseyi Başkanı Samet Arıker, Yürütme Kurulu Üyeleri Mehmet Akbaba ve Özgür Aksakal ile Tiyatro Eğitmeni Cenk Yavuz, GönenTV’de bir dizi görüşme yaptı. Ziyarette, yerel medya ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı. Gönen’in kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
GENÇLERE BURS DESTEĞİ
Kent Konseyi Başkanı Samet Arıker, önümüzdeki dönemde düzenlenecek bir tiyatro etkinliğinden elde edilecek bilet gelirlerinin üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacağını açıkladı. Bu projeyle gençlere destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Arıker, kültür ve eğitimi birleştiren bir anlayışı benimsediklerini belirtti.
MEDYA DESTEĞİ SÜRECEK
GönenTV İmtiyaz Sahibi Kudret Şenel, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şenel, “Gönen’in kültürel gelişimi ve gençlere yönelik her türlü sosyal proje için iş birliğine hazırız” diyerek, kentin ortak değerlerine sahip çıkacaklarını vurguladı.
