Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Manyas’ta Üçüncü Oldu

Manyas’ta Çeltik Voleybol Turnuvası Tamamlandı Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı,

Manyas’ta Çeltik Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Manyas Kaymakamlığı Çeltik Voleybol Turnuvası’nda üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti. Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen turnuvaya 19 takım ve yaklaşık 285 sporcu katıldı.

Turnuva Başlangıcı ve Katılım

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil’in başlama vuruşuyla 17 Şubat tarihinde başlayan turnuva, sporseverler tarafından büyük ilgi gördü. Turnuvada mücadele eden takımlar, hem rekabetçi bir ortamda deneyim kazandı hem de sporun birleştirici gücünü bir kez daha kanıtladı.

Bandırma Belediyesi’nin Performansı

Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, turnuva boyunca sergilediği başarılı performansla dikkat çekti. Özellikle takımın uyumu ve stratejik oyunu, rakiplerine zor anlar yaşattı. Turnuvanın sonunda elde ettikleri üçüncü sıra ise takımlarının başarısının bir göstergesi oldu.

Turnuvanın Anlamı

“Soğuk kış günlerinde sıcak salonlar” sloganıyla düzenlenen turnuva, sporculara ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Bu tür organizasyonların sporu teşvik etme ve gençleri harekete geçirme konusunda önemli bir rol oynadığı belirtildi. Turnuvada ter döken tüm sporcular ve Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı tebrik edildi.

    • Turnuva, Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlendi.
    • 6’ncısı düzenlenen turnuvaya 19 takım katıldı.
    • Yaklaşık 285 sporcu mücadele etti.
    • Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı üçüncü oldu.

  Kaynak : Haber Merkezi