Ada Muhtarları Büyükşehir ile Bir Araya Geldi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde muhtarlarla koordinasyon toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda, toplantıların yeni adresi Marmara Adası oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla düzenlenen buluşmada, adadaki muhtarlar mahallelerinin ihtiyaç ve taleplerini yetkililere iletti.
İlçe Belediye Başkanı da Toplantıda Yer Aldı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer de katılım sağladı. Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi şube müdürleri hazır bulundu.
Altyapıdan Sosyal Yardımlara Gündem Geniş
Koordinasyon toplantısında, Marmara Adası’nın güncel sorunları ve ihtiyaçları masaya yatırıldı. Altyapı çalışmaları, yol yapım ve onarımları, çevre düzenlemeleri ve sosyal yardım hizmetleri gibi birçok başlıkta görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, mahallelerinden gelen talepleri doğrudan ilgili birimlere aktarma fırsatı buldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsalda eşit hizmet anlayışı çerçevesinde, vatandaşlara daha hızlı ve kesintisiz hizmet sunabilmek amacıyla muhtarlarla iş birliğini sürdürüyor.


