Gönen’de İzinsiz Kuruluma Tepki
Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi TOKİ bölgesinde, vatandaşlar kendilerine bilgi verilmeden ve izin alınmadan kurulmaya başlanan bir baz istasyonuna tepki gösteriyor.
Mahallede Huzursuzluk
Mahalle sakinleri, bölgede halihazırda 200 metre ileride bir baz istasyonu bulunmasına rağmen, ikinci bir istasyonun kurulmasına anlam veremediklerini belirtti. Yeni istasyonun kurulum sürecinin tamamen şeffaflıktan uzak ve kendilerine danışılmadan yürütülmesi büyük bir huzursuzluk kaynağı oldu.
Yetkililere Çağrı
Vatandaşlar, yetkilileri duruma müdahale etmeye ve izinsiz başlayan inşaat faaliyetini durdurmaya çağırdı. Sağlık ve çevre endişelerini dile getiren mahalle sakinleri, bu tür yapıların kurulumunda halkın rızasının alınması ve gerekli bilgilendirmenin yapılması gerektiğinin altını çizdi.