Bandırma Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği’ndeki mevcut yaklaşık 7-10 m2 büyüklüğündeki çocuk parkını Bandırma İlçe Gençlik Kolları yenileyerek 60 m2 alanda başarılı bir çalışmaya imza attılar.
Genel olarak projenin amacının Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu şöyle açıkladı; “Çocuklar hastanede tedavi süreçlerınde dahi sosyo-kültürel gelişimlerinden madur kalmadan tedavi görecekler. Parkımıza tedavi sürecindeki her çocuğumuzun rahatlıkla oynayıp kendilerini iyi hissetmeleri için gerekli tüm malzemeleri tedarik ederek iyi bir çalışma yürüttük “Burası eskiden parka benzeyen bir yerdi, şimdi ise 60 metrekarelik hem geniş bir alan yarattık hemde yerlere yumuşak zemin döşeyerek güvenli olmasını sağladık. Kuruluş aşamasında ve sonrasında gerek hastane yönetimi gerek çocuk polikliniğindeki çocuklarımız ve velileri memn
uniyetlerini dile getirdiler. Böyle gerekli projelerle ben ve gençlik kolları ekibim canı gönülden hizmet vermeye devam edecek çok dinamik ve eksiklikleri göre bilen bir teşkilat olmanın gururunu yaşıyorum bu projede maddi manevi desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu’ma ve İlçe Başkanlığı’mıza teşekkürlerimi sunmak bir borctur.” dedi.
Bu tarz projelerinin ilk olmadığını belirten TUZLU; ekip ruhuyla Bandırma’mıza ve bölge halkına faydalı olmaya devam edeceklerini dile getirdi.Son olarak ta yapılan çocuk parkının önümüzdeki günlerde açılışının da yapılacağını belirtti.


