Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Bandırma Çelikspor Erdek’te sezon açılışını 3-0 kaybetti

Bandırma Çelikspor, Kadınlar 2. Lig’deki ilk maçında Yeşil Bayramiçspor karşısında nasıl bir performans sergiledi? Maç raporunu okuyun.

Bandırma Çelikspor, Kadınlar 2. Lig'deki ilk maçında Yeşil Bayramiçspor karşısında

Bandırma Çelikspor, ligdeki ilk mücadelesinden zaferle ayrılamadı; sezonun açılış maçında Yeşil Bayramiçspor’a boyun eğdi.

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 5. Grup’ta yer alan Bandırma Çelikspor, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasında evinde Yeşil Bayramiçspor’u ağırladı.

Bandırma’da uygun bir kapalı spor salonu olmaması sebebiyle Erdek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bu karşılaşmada, Yeşil Bayramiçspor, Bandırma ekibini net bir skorla, 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Sezonun ilk resmi deneyimini yaşayan Çelikspor, maç boyunca rakibine karşı sergilediği azme rağmen aradığı üstünlüğü setlerde yakalayamadı. Sonuç olarak, Bandırma temsilcisi sahadan set kazanamadan ayrılmak zorunda kaldı.

Bu önemli müsabakayı, Erdek İlçe Spor Müdürü Salman Koçu ile Erdek İlçe Millî Eğitim Müdürü Şafak Turan da protokol tribününden dikkatle takip eden isimler arasındaydı.

Sezonun başlangıcına bir mağlubiyetle damga vuran Bandırma Çelikspor, Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 5. Grup’taki uzun soluklu mücadelesine tüm hızıyla devam edecek.

  Kaynak : Haber Merkezi