Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
bandırma web tasarım

Geleceğin Mucitleri Projeleriyle Göz Doldurdu

Bandırma Edincik’te bilim şöleni! TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı keşfedin. Öğrencilerin projelerini inceleyin, geleceğe ilham alın. Fotoğraflar için tıklayın!

Bandırma Edincik'te bilim şöleni! TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı keşfedin. Öğrencilerin

Bandırma Edincik Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, büyük bir coşku ve yoğun ilgiyle ziyaretçilere kapılarını açtı. Bilimin ve üretkenliğin ön planda tutulduğu bu etkinlikte, öğrencilerin bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı projeler büyük takdir topladı.

Fuarın açılış törenine; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail Boz, İl Millî Eğitim Müdürü Selehattin Kal, Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve Engin Aksakal gibi önemli isimler katılım gösterdi. Protokol üyeleri, fuar alanını gezerek öğrencilerden projeleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Fuarda sergilenen projeler, öğrencilerin bilimsel düşünme yeteneklerini, araştırma becerilerini ve üretkenliklerini gözler önüne serdi. Gençlerin özgün düşünceleri ve yenilikçi bakış açıları, fuarı ziyaret edenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yetkililer, öğrencilerin ortaya koyduğu bu projelerin geleceğe dair büyük umutlar beslememize neden olduğunu belirtirken, bilimsel çalışmalara gösterilen ilginin artmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler. Öğrencilerin gösterdiği azim, üretkenlik ve bilimsel merak, onların geleceğin başarılı bilim insanları ve mucitleri olma yolunda attığı önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bilimsel farkındalığı artırmak ve araştırma kültürünü yaygınlaştırmak adına değerli bir platform sunan bu fuar, katılan herkesin beğenisini kazandı ve tam not aldı.

  Kaynak : Haber Merkezi