Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜNDEM…İDO BANDIRMA ARABALI FERİBOT SEFERLERİNİ KALDIRDI!

Adnan Menderes ve Turgut Özal arabalı feribotları artık Bandırma’ya sefer yapmayacak.

Adnan Menderes ve Turgut

Bandırma’da çok uzun yıllardır hizmet veren İDO firması (İstanbul Deniz Otobüsleri) 2022 yılında arabalı feribot seferleri için planlama yapmadıklarını duyurdu. 

Vatandaşlar tarafından 2022 yaz sezonunda yeniden başlaması beklenen İDO’nun İstanbul Bandırma arabalı feribot seferlerini artık yapmayacağını açıklaması Bandırma ve çevre esnafları tarafından büyük hayal kırıklığı ile karşılandı.

1996 yılında Bandırma’da coşkulu açılış töreni ile Bandırma’da dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaparak başlattığı İDO’nun arabalı feribot seferleri 2022 yılından itibaren yapılmayacak. Geçtiğimiz aylarda Bursa İstanbul feribot seferlerinin artık yapılmayacağı açıklanmış daha sonra İDO tarafından gelen tepkiler sonrası geri adım atılmıştı.

İDO tarafından yapılan bu açıklamalar sonrası konunun üzerine iktidar bölge Milletvekillerimiz Yavuz Subaşı ve muhalefet partisi Milletvekilimiz Ahmet Akın’ın üzerine giderek Bandırma’nın feribotunu geri getireceğini ümit ediyoruz.

İdo’dan yapılan açıklamada “Mevcut feribotlarımızın diğer hatlarımızda optimum olarak hizmet vermesinden dolayı 2022 yılı için Yenikapı-Bandırma hattımızda feribot sefer planlaması bulunmamaktadır. Yaya yolcularımız için Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferlerimiz devam etmekte olup Yenikapı hareketli araçlı yolcularımız için alternatif olarak Yenikapı-Bursa hafta sonu ve Yenikapı-Yalova hafta içi ve hafta sonu seferlerimiz devam edecektir. Seferlerimizi www.ido.com.tr web adresinden “Bilet Al” kısmından ya da https://www.ido.com.tr/sefer-saatleri link den bilgilerinizi detaylandırarak görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla.” denildi.

nev bandırma