Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Denizli Pamukkale’de yapılan Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Meclis toplantısı dönüşünde, ilçede hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Karışık, Erdek’in Sahil Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceledi ve ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından üst yapı bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları hızla gerçekleştirilecek. Bu süreç, planlanan takvime uygun şekilde ekipler tarafından sürdürülecek. Asfalt çalışmalarında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın sağladığı destek için de teşekkür edildi.
Halkın hizmetine ara vermeden devam eden Erdek Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçenin alt ve üst yapısını iyileştirmeye yönelik projelere öncelik veriyor. Başkan Karışık, bu süreçte halkın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya odaklanarak çalışmalara devam edecek.