Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı, Erdek İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

CHP Balıkesir İl Başkanı Erdek’te Üye Toplantısı Düzenledi Cumhuriyet Halk

CHP Balıkesir İl Başkanı Erdek’te Üye Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bugün Erdek ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında iki ayrı toplantı gerçekleştirildi. İlk toplantı, saat 13:00’de CHP İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleriyle parti ilçe binasında yapıldı. İkinci toplantı ise saat 15:00’de ilçe başkanı Hale Tuna, yönetimi, Belediye Başkanı Burhan Karışık ve partili üyelerin katılımıyla genişletilmiş bir şekilde düzenlendi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, her iki toplantıda da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Köybaşı, konuşmalarında, ilk seçimde iktidar olma hedefiyle hareket ettiklerini belirtti. İktidar mesajı, partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Toplantılarda Ele Alınan Konular

Toplantılarda, partinin Erdek‘teki mevcut durumu, önümüzdeki yerel seçim stratejileri ve ilçe teşkilatının ihtiyaçları gibi konular ele alındı. Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın da katılımıyla, yerel yönetim projeleri ve seçim hazırlıkları üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

    • Partinin Erdek’teki üye sayısını artırma çalışmaları
    • Yerel seçimlerde başarılı bir sonuç elde etmek için stratejiler
    • İlçe teşkilatının ihtiyaçlarının belirlenmesi

CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı’nın ziyaretleri, partililerde motivasyon artışı yaratırken, önümüzdeki seçimler için umut dolu bir tablo çizdi. Erdek ilçe teşkilatı, seçimlere hazırlık için çalışmalarına hızla devam ediyor.