Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balıkesir Milletvekili Öztaylan, Bandırma ve Erdek’te Esnaf ve Yerel Temsilcilerle Buluştu

Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma ve Erdek’te gerçekleştirdiği ziyaretlerle

Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma ve Erdek’te gerçekleştirdiği ziyaretlerle güne başladı. İlk durak olarak Bandırma Sanayi esnafını ziyaret eden Öztaylan, esnaflarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi ve onların taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Ziyaretin ardından, Erdek’te yapılan kongrede güven tazeleyen ilçe teşkilatına bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Öztaylan, burada teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi ve başarı dileklerinde bulundu.

Günün ilerleyen saatlerinde Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı ve muhtarlarla bir toplantı düzenledi. Toplantıda Erdek’in ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırılarak, verimli bir görüş alışverişi yapıldı. Öztaylan, muhtarların bölgeye dair dile getirdiği konular üzerinde hassasiyetle duracağını belirtti.